Calamiteitenbestrijding

Calamiteiten Bestrijding & Communicatie

 

X-Surveillance NVR is een unieke stand-alone calamiteitenbestrijding en calamiteiten communicatie systeem speciaal ontworpen voor calamiteiten coördinators

De X-Surveillance NVR calamiteiten bestrijding en communicatie systeem onderscheidt zich op een unieke wijze door het bieden van een totaalpakket als; zien, horen, communiceren, lokaliseren en coördineren zonder het gebruik van de bestaande (en waarschijnlijk falende) verbindingen, elektriciteitsnetten en vaste infrastructuur. Doormiddel van een sterke military-grade MANET tablet-server met zeer sterke accu en body worn cameras met additionele batterijen kan het calamiteiten team tot wel negen uur met elkaar communiceren.

 
Zien, horen, lokaliseren, communiceren en coördineren in één. Met de X-Surveillance NVR.


De X-Surveillance NVR red levens.CALAMITEITEN-BESTRIJDING-COMMUNICATIECalamiteitenbestrijding X-SURVEILLANCE NVR

 

De X-Surveillance NVR maakt gebruik van een veilige en beveiligde real-time communicatie- en management systeem waarbij de calamiteiten coördinator zowel beelden, geluid, lokatie en communicatie tegelijkertijd kan inzien en hier op anticiperen.

Via de body worn cameras ontvangt het real-time communicatie- en management systeem; live (in verschillende streaming resoluties 320, 720 en Full-HD 1080p) gedetaileerde opnames. Kan de coördinator doormiddel van de geïntegreerde GPS nauwkeurig de lokaties van de dragers volgen en via twee-weg communicatie met elkaar real-time en beveiligd communiceren.

Daarnaast is de X-Surveillance beschermd tegen IP-scannen, spoofing, knoeien en afluisteren.CALAMITEITENBESTRIJDING-COMMUNICATIEDEMO + CONTACT

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over de X-Surveillance NVR.
 

CONTACTEER X-SURVEILLANCE >>

 

  • Date : March 19, 2018
  • Tags :