CAMERE AUDIO-VIDEO PENTRU POLIȚIE

CAMERE AUDIO-VIDEO PENTRU POLIȚIE

 

Camerele video live 4G pentru poliție, sau camerele pentru înregistrare sunt o necessitate pentru aplicarea legii, situații de urgență și organizarea siguranței publice. Camerele audio-video pot salva vieți oferind supraveghere în timp real, solicitând asistență suplimentară în caz de nevoie. În plus, supravegherea în timp real poate fi folosită ca dovadă.
 

Camerele audio-video X-SURVEILLANCE pentru agenți sunt o soluție completă ce cuprinde transmisie live și/sau o cameră de înregistrare ce include un software de management fară a mai fi nevoie de software additional sau costuri pentru hardware. O soluție completă de camera audio-video pentru agenți.
 

Atât Transmisia Live cât și Inregistrarea a camerei includ simultan GPS, înregistrări Audio și Video din cameră în software. Înregistrările, pre-înregistrările și post-înregistrările pot fi salvate în cameră (spațiu de stocare local) cât și în panoul de control al camerei.
 

Panoul de control al camerei este valabil On-Premises (pe serverul clientului), On Site (folosind X-iNVR) sau On Cloud (folosind X-iNVR). În funcție de dorințele clientului.
 

DE URGENTA BODY CAMERAS

CAMERE TRANSMISIE LIVE 4G PENTRU AGENȚI

 

Camerele de supraveghere live X-Surveillance 4G (+ Wi-Fi, Radio, Cellular) includ echipamentul complet pentru siguranța și securitatea X-Surveillance iNVR.
 

BODY CAMERA SOFTWARE

 

Dumneavoastră ca utilizatori sunteți mai siguri, deoarece camerele de supraveghere 4G pentru agenții de poliție sunt echipate cu software audio bidirecțional (apăsați-și-vorbiți LTE), care vă permite să comunicați direct cu centrul de comandă (suplimentar cu cască). Bodycam-ul pentru poliție este disponibilă cu înregistrări Full HD (480p, 720p, 1080p) și înregistrări automate în infraroșu pe timp de noapte de până la 8 metri, pre- și post-record și timp de înregistrare o tură întreagă.
 

Pentru mai multă siguranță, se adaugă un buton de alarmă pentru utilizatorul bodycam-ului, care poate fi apăsat în caz de urgență. Butonul declanșează o alarmă în camera de control și deschide transmisia video care include o locație GPS precisă, astfel încât se poate oferi asistență, dacă este necesar. Centrul de comandă și utilizatorul pot înregistra instantaneu transmisia video.
 

Software-ul camerelor de transmisie video pentru poliție protejat prin parolă permit centrului de comandă să seteze (sub-) departamentele, informațiile despre roluri, privilegiile utilizatorilor, configurațiile utilizatorilor, parametrii video, parametrii de alarmă și multe alte opțiuni.
 

CAMERA CORP SOFTWARE

CAMERELE DE ÎNREGISTRARE PENTRU AGENȚII DE POLIȚIE

 

X-Surveillance oferă PE lângă camerele de transmisie live corpuri de cadre și camere ce fac numai înregistrare pentru organizațiile care au nevoie de acest lucru datorită reglementărilor sau nevoilor. Aceste bodycam-uri pentru poliție oferă înregistrări Full HD (480p, 720p, 1080p) și înregistrări automate cu infraroșu pe timp de noapte, pre- și post-record și un timp de înregistrare o tură întreagă. Aceste camere ce fac doar înregistrare sunt dotate cu o funcție specială diferită precum un software de înregistrare, inclusiv GPS, Audio și Video într-un singur format.
 

Pentru a vă asigura că organizația dumneavoastră este pregătită pentru viitor, X-Surveillance are opțiunea de a implementa bodycam-uri pentru transmisie live care pot fi utilizate temporar doar pentru înregistrare, până când transmiterea în direct este permisă sau necesară.
 

VIZIUNEA HD NIGHT BODY CAMERAS

CAMERE DEMO / PILOT

 

Indiferent dacă aveți nevoie de bodycam-uri pentru agenții de polițiepentru transmitere live(4G) sau doar pentru înregistrare, X-Surveillance dispune de soluțiile potrivite hardware, software și de rețea pentru organizația dvs.
 

Solicitați DEMO / PILOT pentru organizația dumneavoastră utilizând camere de supraveghere live și / sau doar înregistrate.
 

CONTACT VÂNZĂRI X-SURVEILLANCE>>

 

  • Date : March 13, 2018
  • Tags :