Crisisbestrijding

Crisis Bestrijding & Beheersing

 

De X-Surveillance NVR is een stand-alone Crisis Communicatie Systeem ontwikkeld voor crisisbestrijding en crisisbeheersing.

Tijdens een noodgeval, calamiteit, evacuatie of crisis zijn de eerste systemen die falen directe communicatie, elektriciteitsnetwerken en vaste infrastructuur. Tijdens deze crisis situaties zijn accurate beoordelingen, nauwkeurigheid en extra paar ogen en oren zijn meer dan vitaal.

 
Zien, horen, lokaliseren en coördineren in één. X-Surveillance NVR.

 
Speciaal ontworpen voor eerstehulpdiensten, crisis teams en emergency communicatie teams.

X-Surveillance NVR. De alles-in-één MANET stand-alone crisis- beheersing en communicatie systeem.XSURVEILLANCE NVR rampenbestrijdingCrisisbestrijding- X-SURVEILLANCE NVR

 

De X-Surveillance NVR komt in combinatie met speciaal ontworpen body worn cameras met additionele functionaliteiten ter bevordering van communicatie tijdens crisis situaties.

De body worn cameras zijn uitgerust met automatische nachtzicht, full-HD live video, GPS lokatie, encrypted A12-chipset, 4G- WiFi- Radio connectie en real-time communicatie, enzovoort. Inclusief drie uur real-time simultane video, spraak en locatie en communicatie.

Met push-to-talk tweerichting communicatie tussen drager en coördinator(en), SOS-noodfuncties op de bodycamera voor de command & control unit.


Hoor, zie, lokaliseer, communiceer en coördineer.CRISIS-BEHEERSINGDEMO + CONTACT

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over de X-Surveillance NVR.
 

CONTACTEER X-SURVEILLANCE >>

 

  • Date : March 19, 2018
  • Tags :