KAMERE ZA SNIMANJE NA TIJELIMA POLICAJACA

KAMERE ZA SNIMANJE NA TIJELIMA POLICAJACA

 

4G kamere za prijenos uživo na tijelima policajaca ili kamere koje isključivo služe za snimanje na tijelima su potrebne za svako izvršavanje zakona , hitnih usluga i javnih sigurnosnih organizacija. Kamere na tijelima mogu spasiti živote pružajući snimke nadzora u stvarnom vremenu koje zahtijevaju dodatnu policijsku pomoć ako je potrebno. Osim toga, snimke nadzora u realnom vremenu mogu biti od velike vrijednosti kao dokaz.
 

X-SURVEILLANCE kamere za tijela policajaca dolaze kao sve-u-jednom / ukupno rješenje koje uključuje 4G uživo prijenos i / ili samo snimanje kamerom tijela policajaca, uključujući softver za upravljanje bez potrebe za dodatnim troškovima softvera ili hardvera. Sveobuhvatno riješenje za policijsku kameru.
 

Softver za uživo prijenos i softver za samo snimanje tijela policajaca istodobno uključuju GPS, zvučne i video snimke s tjelesne kamere. Snimke + snimanje prije i snimanje poslije mogu se spremiti na kameru za tijelo (lokalna pohrana) i na softver klijenta kontrolne sobe.
 

Softver za kontrolnu sobu kamere na tijelu policajca dostupan je kao On-Premises (na klijentovom serveru), On- Site (koristeći X-NVR) i On-Cloud (koristeći X-iNVR). Prema željama kupca.
 

SIGURNO I SIGNURNO POLICIJSKA BODEKAMERA SUSTAV SOFTVER

4G KAMERE S PRIJENOSOM UŽIVO S TIJELA POLICAJACA

 

4G (+ Wi-Fi, Radio, Cellular) kamere za uživo prijenos na tijelima policajaca tvrtke X-Surveillance uključuju i sve-u-jedan sigurnosni i sigurnosni X-Surveillance iNVR softver.
 

TIJELO KAMERA SOFTVERA


 

Vi ste kao korisnik sigurniji, jer su 4G kamere na tijelima policajaca opremljene dvosmjernim zvukom (push-to-talk preko LTE-a) koji vam omogućuje da izravno komunicirate s kontrolnim centrom (dodatno s slušalicama). Kamere na tijelima policajaca dolaze s Full-HD (480p, 720p, 1080p) i automatskim infracrvenim noćnim snimkama do 8 metara, prije snimanja snimanjima i poslije snimanja snimanjima i kompletnim pomakom vremena snimanja.
 

Za dodatnu sigurnost dodaje se gumb za nuždu za korisnika kamere za snimanje na tijelima policijajca koji se može pritisnuti u hitnim slučajevima. Tipka aktivira alarm u kontrolnoj sobi i započinje prijenos videa koji uključuje preciznu GPS lokaciju, pa pomoć može biti pružena ako je potrebna. Kontrolna soba i korisnik mogu oboje snimiti video prijenos odmah.
 

Lozinkom zaštićen softver kamere za prenošenje uživo na tijelima policajaca omogućuje zapovjednom centru da postavlja (pod) odjele, informacije o ulozi, korisničke privilegije, korisničke konfiguracije, parametre videa, parametre alarma i još mnogo toga.
 

hitni wireless 4g tijeli kamerat

KAMERE ZA SAMO-SNIMANJE NA TIJELIMA POLICAJACA

 

X-Surveillance nudi pored kamere za prijenos uživo i snimke za snimanje samo policijskih tijela za organizacije koje su u potrebi za snimanjem samo zbog propisa ili potreba. Ove policijske kamere za tijelo nude Full-HD (480p, 720p, 1080p) i automatske infracrvene noćne snimke, pre- i post-snimke te vrijeme snimanja u punoj smjeni. Ove kamere samo za snimanje dolaze s drugačijom posebnom značajkom poput softvera samo za snimanje, uključujući GPS, audio i video u jednom formatu.
 

Da bi vaša organizacija bila budući dokaz, X-Surveillance ima mogućnost implementirati kamere na tijelu za prijenose uživo koji se privremeno mogu koristiti samo za snimanje dok je prenošenje uživo dopušteno ili neophodno.
 

TIJELA KAMERA 4G SOFTVER

DEMO / PILOT KAMERE ZA SNIMANJE NA TIJELU

 

Bilo da vam je potrebno (4G) prenošenje uživo ili samo za snimanje policijske kamere. X-Surveillance ima pravo rješenje za hardver, softver i umrežavanje za vašu organizaciju.
 

Zatražite DEMO / PILOT za svoju organizaciju koje koriste i prenošenje uživo / ili samo snimanje policijske kamere.
 

KONTAKTIRAJTE X-SURVEILLANCE ZA KUPNJU >>

 

  • Date : March 13, 2018
  • Tags :