POLIS KROPPSKAMEROR

POLIS KROPPSKAMEROR

 

Polisens 4G live-streaming kroppskamera och Record-only kroppskamera är ett behov för varje polis, räddningstjänst och allmän säkerhetsorganisation. Kroppskameror kan rädda liv genom att ge övervaknings inspelningar i realtid vilket ber om extra polishjälp om det behövs. Dessutom kan realtids inspelningar vara av stort värde som bevis.
 

X-SURVEILLANCE polisbevakning kroppskameror kommer som en allt-i-ett vilket inkluderar 4G live streaming och / eller record-only kroppskamera. Dessa inkluderar dessutom programvara, dvs inga extra kostnader för mjukvara eller hårdvara. En allomfattande polis-kroppskamera lösning.
 

Både Livestreaming och Record-Only kropps kamerans mjukvara inkluderar GPS, ljud- och videoinspelningar från kameran. Inspelningarna + för-inspelning och efter-inspelning kan sparas på kroppskameror (lokal lagring), och i kontrollrummet på klientprogramvaran.
 

Polis kroppskamera-kontrollrummets programvara är tillgänglig som On-Premises (på kundens server), On-Site (med X-NVR) och On-Cloud (med X-iNVR). Enligt kundens önskemål.
 

INTEROPERABLE BODY CAMERA 4G SOFTWARE

4G live streaming POLICE BODYCAMS

 

4G (+ Wi-Fi, Radio, Cellular) Live-Streaming polis kroppskameror av X-Surveillance medföljes av X-Surveillance iNVRs allt-i-ett säkerhetsprogramvara.
 

Du som användare är säkrare, eftersom våra 4G kroppskameror är utrustade med tvåvägsaudio (push-to-talk över LTE), som gör det möjligt att kommunicera med kontrollrummet ( headset medföljer). Polisens kroppskamera kommer i Full- HD (480p, 720p, 1080p) och automatiska infrarött inspelningar upp till 8 meter, för- och efter inspelningar och ett fullständigt skift inspelningstid.
 

För mer säkerhet kan en larmknapp för kamera användaren tillsätts vilket kan tryckas på i fall en nödsituation uppstår. Knappen utlöser ett larm i kontrollrummet och öppnar videoströmmen samt den exakta GPS-positionen. Vilket då möjliggör att hjälp kan skickas lättare vid behov. Kontrollrummet och användaren kan båda spela in videoströmmen direkt.
 

Den lösenordsskyddade live/streaming kroppskameran tillåter kommandocentral att ställa in (sub-) avdelningar, roll information, användarrättigheter, användar konfigurationer, video parametrar, larm parametrar och många fler alternativ.
 

NODSITUATION TRADLOS 4G BODY CAMERAS

RECORD-ONLY POLIS BODYCAMS

 

X-Surveillance erbjuder utöver live streaming kroppskameror, också Record-only kroppskameror för organisationer som är i behov av Record-only på grund av regler eller behov. Dessa polis kroppskameror erbjuder Full-HD (480p, 720p, 1080p) och automatiska infrarött mörkerseende inspelningar för- och efter inspelningar och en hel-skifts inspelningstid. Dessa Record-only kroppskameror kommer med en annan speciell funktion som är en Record-only programvara, inklusive GPS, ljud och video i ett format.
 

För att säkerställa att din organisation är framtidssäker, har X-Surveillance möjlighet att genomföra live streaming kroppskameror som kan temporärt användas för att Record-only till live streaming tillåts eller krävs.
 

HD NIGHTVISION BODY CAMERAS

DEMO / PILOT BODY kameror

 

Oavsett om du är i behov av (4G) live streaming eller Record-only kroppskameror. X-Surveillance har rätt hårdvara, mjukvara och nätverkslösning för din organisation.
 

Begär din demo / PILOT för din organisation med hjälp av live streaming och / eller Record-only polis kroppskameror.
 

KONTAKT X SURVEILLANCE Försäljning >>

 

  • Date : March 15, 2018
  • Tags :