POLITIKROPPSKAMERA

BODY CAMERA FOR POLISEN

 

4G live streaming politikroppskamera, eller kun-opptak kroppskamera, er noe alle som jobber innenfor rettshåndhevelse, nødhjelp, og offentlige sikkerhetsorganisasjoner trenger. Kroppskamera kan redde liv ved å gi overvåkningsopptak i samtid, som kan brukes til å be om politiassistanse dersom det er nødvendig. I tillegg til det, kan overvåkingsopptak i samtid være veldig verdifulle som bevis.
 

X-SURVEILLANCE politikroppskamera leveres som en alt-i-et / komplett løsning som inkluderer 4G live streaming og/eller kun-opptak politikroppskamera, inkludert en behandlingsprogramvare, uten behov for tilleggsprogramvare eller maskinvarekostnader. En alt-inkludert politikroppskameraløsning.
 

Både Live Streaming og Kun-Opptak kroppskameraprogramvare inkluderer både GPS-, Lyd- og Videoopptak fra kroppskameraet til programvaren. Opptakene + pre-opptak og post-opptak kan lagres på kroppskameraet (lokal lagring), og i kontrollrommet i klientprogramvaren.
 

Kontrollromprogramvaren til politikroppskameraet er tilgjengelig som On-Premises (på klientens server), On-Site (ved bruk av X-NVR) og On-Cloud (ved bruk av X-iNVR). Alt etter hva kunden ønsker.
 

NODSITUASJON TRADLOSE BODY CAMERA

4G LIVE STREAMING POLITIKROPPSKAMERA

 

4G (+Wi-Fi, Radio, Mobil) live-streaming politikroppskameraene til X-Surveillance inkluderer alt-i-ett trygghet- og sikkerhet X-Surveillance iNVR-programvaren.
 

BODY CAMERA SOFTWARE

 

Du som bruker er trygger, ettersom 4G politikroppskameraene er utstyrt med toveis lyd (klikk-for-å-snakke over LTE), som lar deg kommunisere direkte med kommandosentralen (med headset som tillegg). Politikroppskameraet leveres i Full-HD (480p, 720p, 1080p), og automatisk infrarødt nattsynsopptak opptil 8 meter, pre- og post-opptak, og fullt-skift opptakstid.
 

For ekstra sikkerhet, finnes det også en alarmknapp på politikroppskameraene, som kan brukes i en nødsituasjon. Knappen utløser en alarm i kontrollrommet, og åpner videostreamen, samt en nøyaktig GPS-lokasjon, slik at hjelp lett kan gis dersom det trengs. Kontrollrommet og brukeren kan begge ta opptak av videostreamen umiddelbart.
 

Live streaming-programvaren til politikroppskameraet er passordbeskyttet, og lar derfor kommandosentralen lage (sub-) avdelinger, rolleinformasjon, brukerrettigheter, brukerkonfigureringer, videoparametere, alarmparametere, og mange flere alternativer.
 

RECORD ONLY TRADLOS 4G BODY CAMERAS

KUN-OPPTAK POLITIKROPPSKAMERA

 

X-Surveillance tilbyr også kroppskameraer som kun gjør opptak, for organisasjoner som kun trenger kun-opptak grunnet reglement eller behov. Disse politikroppskameraene har Full-HD (480p, 720p, 1080p), og automatisk infrarødt nattsynsopptak, pre- og post-opptak, og en fullt-skift opptakstid. Disse kun-opptak kroppskameraene har forskjellige spesielle funksjoner, som en kun-opptak programvare inkludert GPS, Lyd og Video i et format.
 

For å sikre at organisasjonen din er trygg i fremtiden, har X-Surveillance muligheten til å implementere live streaming kroppskameraer, som kan brukes midlertidig som kun-opptak frem til live streaming er tillatt eller nødvendig.
 

HD NIGHT VISON BODY CAMERAS

DEMO / PILOT KROPPSKAMERAER

 

Om du trenger (4G) live streaming eller kun-opptak politikroppskameraer, har X-Surveillance den riktige maskinvaren, programvaren, og nettverksløsningen for din organisasjon.
 

Be om din DEMO / PILOT til din organisasjon for å bruke live streaming og/eller kun-opptak politikroppskameraer.

TA KONTAKT MED X-SURVEILLANCE SIN SALGSAVDELING >>

 

  • Date : March 13, 2018
  • Tags :