Rampenbestrijding

Rampen Bestrijding & Coördinatie

 

X-Surveillance, onderdeel van X-Systems, heeft een nieuwe ontwikkeling de X-Surveillance NVR. Ontwikkeld voor onder andere crisis en rampen bestrijding. De X-Surveillance NVR onderscheidt zich op een unieke wijze van andere rampenbestrijding oplossingen door het bieden van een totaalpakket als; zien, horen, communiceren, lokaliseren en coördineren zonder het gebruik van de bestaande (en helaas falende) verbindingen, elektriciteitsnetten en vaste infrastructuur.


Teams die zijn uitgerust met de X-Surveillance NVR, blijven altijd verbonden en kunnen kritieke informatie snel en accuraat delen. Het stelt coördinatoren in staat om betere beslissingen te nemen door hen sneller van meer details te voorzien tijdens crisis en rampen.
 

Ontworpen om coördinatoren en professionals op locatie(s) te assisteren tijdens crisis en rampen doormiddel van een multi-functionele commando communicatie die opereert ongeacht de bestaande (eventueel falende) infrastructuur door het bieden van een altijd stabiele 4G, WiFi, radioverbinding.


X-Surveillance NVR. Military Grade alles-in-één rampenbestrijding communicatie systeemRAMPENBESTRIJDINGRampenbestrijding – X-SURVEILLANCE NVR

 

De X-Surveillance NVR komt in combinatie met speciaal ontworpen body worn cameras met additionele functionaliteiten ter bevordering van communicatie tijdens crisis situaties.

Tijdens rampen en crisis heeft de burgemeester belangrijke taken. Zo gaat hij over de inzet van hulpverleningsdiensten tijdens branden, ongevallen en rampen. Op het ene moment is hij als crisismanager in het beleidsteam de crisis of ramp aan het bestrijden, op een ander moment is hij burgervader voor de slachtoffers. Daarvoor is een betrouwbare partner een must-have, de X-Surveillance NVR.


Vooral tijdens deze incident,- nood-, calamiteiten- en crisis en rampen is goede, real-time en accurate communicatie vereist. Zeker als dit gecombineerd kan worden met zien, horen, communiceren, lokaliseren en coördineren.


Dé rampenbestrijding oplossing.RAMPEN-BESTRIJDINGDEMO + CONTACT

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over de X-Surveillance NVR.
 

CONTACTEER X-SURVEILLANCE >>

 

  • Date : March 19, 2018
  • Tags :