RENDŐRSÉGI TESTKAMERA

RENDŐRSÉGI TESTKAMERA

 
A 4G élő közvetítésű testkamerák vagy a rögzített kép- és hangfelvételek minden rendőrség, bűnüldöző, sürgősségi és közbiztonsági szervezet számára egyaránt fontos. A testkamerák életet menthetnek azzal, hogy valós idejű felügyeleti felvételeket készítenek, és szükség esetén további rendőri segítséget biztosítanak. Ráadásul a valós idejű rögzítés rendkívüli bizonyítási eszközként szolgál.
 

Az X-SURVEILLANCE testkamerák összefogó megoldást nyújtanak, ami magába foglalja a 4G élő közvetítést és/vagy rögzített kép- és hangfelvételt együtt a felügyeleti szoftverrel, további szoftver vagy hardverköltségek nélkül. Ez egy all-inclusive rendőrségi testkamera megoldás.
 

Az Élő Közvetítés és a Rögzített Kép- és hangfelvétel szoftver egyidejűleg rögzíti a GPS-t, Audiot és Videót a testkamerából a szoftverbe. A felvételek, előfelvételek és a rögzítés utáni felvételek a testkamerába kerülnek mentésre (helyi tároló), valamint a vezérlő szoftverbe.
 

A rendőrségi testkamera vezérlő szoftver On-Premises (ügyfél szerverén), On-Site (X-NVR használatával) és a Felhőn (X-iNVR használatával) található. Ez az ügyfél igényeitől függ.
 

RECORD CSAK WIRELESS 4G BODY CAMERAS

4G ÉLŐ KÖZVETÍTŐ RENDŐRSÉGI TESTKAMERA

 

Az X-Surveillance 4G (+ Wi-Fi, Rádió, Mobil) élő közvetítésű rendőrségi testkamerák “all-in-one” biztonsági X-Surveillance iNVR szoftvert tartalmaznak.
 

Ön, mint felhasználó, sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát, hiszen a 4G rendőrségi testkamerák URH adó-vevővel (adáskapcsolóval LTE-n keresztül) vannak felszerelve és ez lehetővé teszi a központtal történő közvetlen kommunikációt (fejhallgatóval kiegészítve). A rendőrségi testkamera Full-HD (480p, 720p, 1080p) és automatikus infravörös éjjeli rögzítést is tesz lehetővé akár 8 méteres távolságban, miközben elő- és utófelvételeket, valamint teljes idejű felvételeket készít.
 

További biztonságérzetet a rendőrségi testkamerán lévő vészjelző gomb nyújtja a felhasználónak, amelyet vészhelyzetben lehet megnyomni. A gomb beindítja a riasztást a vezérlőhelyiségben és videó felvételt indít a GPS pontos megjelölésével, ami biztosítja a segítségnyújtást. A vezérlőhelyiség és a felhasználó egyidejűleg rögzíthet azonnal videót.
 

A jelszóval védett, élő közvetítésű rendőrségi testkamera szoftvere lehetővé teszi a parancsközpont számára, hogy beállítsa az (al) osztályokat, szerep információkat, felhasználói jogosultságokat, felhasználói konfigurációkat, videó paramétereket, riasztási paramétereket és még sok mást.
 

HD NIGHT VISION BODY CAMERAS

RÖGZÍTETT KÉP- ÉS HANGFELVÉTEL

 

A testkamerák élő közvetítése mellett, az X-Surveillance kép- és hangfelvételt rögzítő rendőrségi testkamerákat is nyújtanak azon szervezetek számára, amelyek szabályozás vagy egyéb miatt ezt igénylik. Ezek a rendőrségi testkamerák Full-HD (480p, 720p, 1080p) és automatikus infravörös éjjeli rögzítést tesznek lehetővé, elő- és utófelvételek, valamint teljes idejű felvételek készítésével. A kép- és hangfelvételt rögzítő rendőrségi testkamerák speciális funkciókkal rendelkeznek, mint például olyan szoftver, amely egy formátumban nyújtja a GPS-t, az audiot és a videót.
 

A szervezet jövőbeli biztonsága érdekében az X-Surveillance élő közvetítésű testkamerákat tervez megvalósítani, amelyeket ideiglenesen csak kép- és hangfelvétel rögzítésre lehet használni, amíg az élő közvetítés nem engedélyezett vagy nem szükséges.
 

INTEROPERABLIS BODY CAMERA 4G SZOFTVER

DEMÓ/PRÓBA TESTKAMERA

 

Akár (4G) élő közvetítést biztosító vagy kép- és hangfelvételt rögzítő rendőrségi testkamerára van szüksége, az X-Surveillance megfelelő hardver-, szoftver- és hálózati megoldással rendelkezik szervezete számára.
 

Igényelje DEMÓ/PRÓBA testkameráját szervezete számára élő közvetítés vagy kép- és hangfelvételt rögzítés használatával.
 

ITT LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ X-SURVEILLANCE MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ >>

 

  • Date : March 13, 2018
  • Tags :