X-Surveillance NVR

X-Surveillance Rampen- & Crisis bestrijding

 

De X-Surveillance NVR is een stand-alone Crisis Communicatie Systeem. Ontworpen om continue accurate connectiviteit en informatie te leveren, functionerend als een (MANET) mobiele ad hoc netwerk- en communicatie platform- en besturingseenheid, zonder de gebruik te maken van een bestaand vaste (en mogelijk falende) infrastructuur bij stroomstoringen, calamiteiten, rampen of crisis situaties.

 

Teams die zijn uitgerust met de speciaal ontworpen emergency body worn cameras van de X-Surveillance NVR, blijven altijd en overal verbonden en kunnen kritieke informatie delen met hun coördinators. Het stelt coördinatoren in staat om betere beslissingen te nemen door hen sneller van betere details te voorzien.

 

Blijf altijd en overal op de hoogte.X-SURVEILLANCE NVR crisisbestrijdingCrisis communicatie – X-SURVEILLANCE NVR

 

Volg de posities en bewegingen van iedereen met geïntegreerde GPS locatiedeling, tweeweg communicatie, full-HD en nachtvisie beelden, beeld en geluid opnames en alles real-time. Dit door een combinatie van speciaal ontworpen body camera’s, management software, en ad-hoc command- en control units voor professioneel gebruik.

Hoor, zie, lokaliseer, communiceer en coördineer


De X-Surveillance NVR is beschikbaar in drie varianten;
 
• NVR 100. Een in een draagbare pelican case geïntegreerde military-grade tablet-computer client en server in één.
 
• NVR 200. Een in een op wielen rackmount case geïntegreerde military-grade uitgebreide tablet-computer, met verschillende servers en APC batterij backups.
 
• NVR 300. Een zeer uitgebreide set van verschillende, los van elkaar opererende, op wielen rackmount cases en pelican cases uniek ontworpen voor de klant.XSURVEILLANCE NVR rampenbestrijdingDEMO + CONTACT

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over de X-Surveillance NVR.
 

CONTACTEER X-SURVEILLANCE >>

 
VEILIGHEID-X-SURVEILLANCE-NVR

  • Date : March 19, 2018
  • Tags :